Şekerbank kredi kartı başvurusu

Şekerbank kredi kartı başvurusu

Şekerbank kredi kartı başvurusu yaparak sizlerde Şekerbank’ın sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Şekerbank kredi kartına sahip olduğunuzda bankanın belirlediği üye iş yerlerinden taksitli alışveriş yapabilir ve yaptığınız alışverişlerden puanlar kazanabilirsiniz.

Şekerbank’ın kredi kartına sahip olmak için başvurunuzu size en yakın Şekerbank şubesinden gerçekleştirebilirsiniz. Şekerbank kredi kartı başvurusu yapmak için banka sizlerden bazı evraklar istemektedir. Bu evraklar genel olarak nüfus cüzdanı fotokopisi, gelir belgesi ve ikametgah belgesidir. Evraklar ile birlikte dolduracağınız kredi kartı başvuru formu ile banka inceleme işlemlerini başlatacaktır. Banka inceleme işlemleri ile sizlerden kefil isteme hakkına da sahiptir. Eğer kredi kartı başvurunuz olumlu bir şekilde cevaplanırsa banka kredi kartınızı basacak ve sizlere ulaştıracaktır.

Şekerbank kredi kartı başvurusu yapmak için şubeye gitmeden de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bunu için yapmanız gereken BONUS boşluk vatandaşlık numaranızı yazım 1953’e  göndermektir. Bu işlem sonrasında banka kısa bir süre içerisinde başvuru sonucunuzu sizlere bildirecektir.

Ayrıca bankanın telefon bankacılığı aracılığı ile de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem için Şekerbank telefon bankacılığı olan 444 78 78 numarasını aramanız yeterlidir. Telefon bankacılığında gerekli tuşlamaları yaparak kredi kartı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi kartı başvurunuz onaylandıktan sonra banka kredi kartı basıp sizin adresinize ulaştırmaktadır. Bu süre genel olarak bir hafta ile on gün içerisinde gerçekleşmektedir. Kredi kartınız sizlere ulaştığında ise şifre belirleme işlemleri sonrasında alışverişe başlayabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan İş Bankası kredi kartı başvurusu başlıklı makalemizde İş Bankası kredi kartı başvurma yolları, İş Bankası kredi kartı başvurusu ve İş Bankası kredi kartı nasıl başvurulur hakkında bilgiler verilmektedir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*